Steun de website Uit de oude Koektrommel

 
Dagelijks weten genealogische onderzoekers uit de hele wereld de weg te vinden naar Uit de oude Koektrommel. Dat is natuurlijk fantastisch! Het toenemende verbruik van dataverkeer en het onderhoud van de website brengen echter de nodige jaarlijkse terugkerende kosten met zich mee. Ondanks de getroffen maatregelen om deze kosten te beperken was uitbreiding van het hostingpakket onvermijdelijk.
Uitbreiding van het hostingpakket biedt bovendien mogelijkheden. Zo zijn inmiddels enkele indexeringslijsten gepubliceerd en wordt er achter de schermen druk gewerkt aan nieuwe (innovatieve) projecten. Dit komt op zijn beurt weer ten goede aan de genealogische of (familie)historische onderzoeker. Echter, om de website en de initiatieven de komende jaren te blijven continueren is uw steun hard nodig!

Draagt u Uit de oude Koektrommel een warm hart toe? U kunt mij steunen door middel van een vrijwillige donatie. Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Al het ingezamelde geld zal worden gebruikt voor het onderhoud van de website en de verdere realisatie van projecten. Mocht u een vrijwillige bijdrage willen leveren, dan is dat mogelijk via Whydonate (wereldwijde betaalmethodes). Uw steun wordt enorm gewaardeerd!

Tanja Enklaar
Eigenaresse Uit de oude Koektrommel