Gerrit Wiggers, 17461822 (aged 76 years)

Name
Gerrit /Wiggers/
Given names
Gerrit
Surname
Wiggers
Also known as
/Wichgers/
Baptism
Religion: NG
Marriage
Religion: NG
Note: Huwelijksinschrijving Arnhem, 9 april 1774:

Huwelijksinschrijving Arnhem, 9 april 1774:

Gerrit Wiggers J.M. en Maria Enklaar J.D. bijde wonend alhier.
De Vader van de Bruijdg. en de Moeder van de Bruijdt consenteerd in 't Huwelijk.

Occupation
Landbouwer
Will
October 30, 1797 (aged 51 years)
Source citation:

Gelders Archief

Note: Lubbert Inklaar en Willemina Nijenhuis e.l., voorts Gerrit van den Berg en Maria Nijenhuijs e.l., tezamen kinderen en erfgenamen van Beernt ten Nijenhuis en Geertje Wansteker e.l., verklaren uit kracht van koop ingevolge koopcondities van 25 april 1797 en 9 mei 1797 te cederen en te transporteren aan en ten erfelijke behoeve van Gerrit Wiggers en Maria Inklaar e.l., een stuk bouwland, groot ongeveer 5 schepel gezaai, in de Kattepoel aan de Holle weg gelegen, den Klaverenberg genaamd, en wel tegen een voldane koopprijs van 1395 gl.
Will
April 9, 1806 (aged 60 years)
Source citation:

Gelders Archief

Note: Lubbert Inklaar en Willemina Nijenhuis e.l., voorts Gerrit van den Berg en Maria Nijenhuijs e.l., tezamen kinderen en erfgenamen van Beernt ten Nijenhuis en Geertje Wansteker e.l., verklaren verkocht te hebben en alnu te cederen, te transporteren en in volle en vrije eigendom op te dragen en over te geven aan en ten erfelijke behoeve van Derk Inklaar een huis en schuur, staande op de grond van het St. Catharina gasthuis alhier buiten de Velperpoort in het zgn. Zantgat en bekennen van de volle kooppenningen ter somme van 285 gl. tot genoegen voldaan en betaald te zijn.
Death of a wife
Address: Ten haarer huize op Sint Marten
Death
Address: Ten huize van zijn zoon Lubbert Wiggers, in de Zwanensteeg.
Last change
September 19, 201718:44:01
Author of last change: TanjavdBerg
Family with Marijke Enklaar
himself
17461822
Baptism: February 27, 1746Arnhem, Gelderland, Nederland
Death: November 11, 1822Arnhem, Gelderland, Nederland
wife
17461817
Baptism: January 4, 1746 39 37 Arnhem, Gelderland, Nederland
Death: March 31, 1817Arnhem, Gelderland, Nederland
Marriage MarriageMay 1, 1774Arnhem, Gelderland, Nederland
Baptism
Marriage
Will
Source citation:

Gelders Archief

Will
Source citation:

Gelders Archief

Death
Marriage

Huwelijksinschrijving Arnhem, 9 april 1774:

Gerrit Wiggers J.M. en Maria Enklaar J.D. bijde wonend alhier.
De Vader van de Bruijdg. en de Moeder van de Bruijdt consenteerd in 't Huwelijk.

Will

Lubbert Inklaar en Willemina Nijenhuis e.l., voorts Gerrit van den Berg en Maria Nijenhuijs e.l., tezamen kinderen en erfgenamen van Beernt ten Nijenhuis en Geertje Wansteker e.l., verklaren uit kracht van koop ingevolge koopcondities van 25 april 1797 en 9 mei 1797 te cederen en te transporteren aan en ten erfelijke behoeve van Gerrit Wiggers en Maria Inklaar e.l., een stuk bouwland, groot ongeveer 5 schepel gezaai, in de Kattepoel aan de Holle weg gelegen, den Klaverenberg genaamd, en wel tegen een voldane koopprijs van 1395 gl.

Will

Lubbert Inklaar en Willemina Nijenhuis e.l., voorts Gerrit van den Berg en Maria Nijenhuijs e.l., tezamen kinderen en erfgenamen van Beernt ten Nijenhuis en Geertje Wansteker e.l., verklaren verkocht te hebben en alnu te cederen, te transporteren en in volle en vrije eigendom op te dragen en over te geven aan en ten erfelijke behoeve van Derk Inklaar een huis en schuur, staande op de grond van het St. Catharina gasthuis alhier buiten de Velperpoort in het zgn. Zantgat en bekennen van de volle kooppenningen ter somme van 285 gl. tot genoegen voldaan en betaald te zijn.