Gerrit Vinckebooms

Name
Gerrit /Vinckebooms/
Marriage
Death of a wife
Residence
Note: Op 't fort Frederick Hendrick
Machtiging invordering goederen
Source citation: @Stadsarchief Rotterdam@
Note: Pieter Pieterszn. Enckelaer machtigt zijn zwager Francois de Bruggewecht, wonend op 't fort Frederick Hendrick Leiden (doorgestreept: Bergen op Zoom) om voor hem en zijn broers en zusters van hun zwager Gerrit Vinckebooms mede wonend op 't fort, een inventaris te vorderen van de goederen die Gerrit met hun overleden zuster Annetje Pietersdr. in gemeenschap heeft bezeten, de goederen te scheiden, te verdelen, eventueel te verkopen, de penningen te ontvangen en alle zaken af te wikkelen.
Last change
September 22, 201716:00:17
Author of last change: TanjavdBerg
Machtiging invordering goederen
Source citation: @Stadsarchief Rotterdam@
Residence

Op 't fort Frederick Hendrick

Machtiging invordering goederen

Pieter Pieterszn. Enckelaer machtigt zijn zwager Francois de Bruggewecht, wonend op 't fort Frederick Hendrick Leiden (doorgestreept: Bergen op Zoom) om voor hem en zijn broers en zusters van hun zwager Gerrit Vinckebooms mede wonend op 't fort, een inventaris te vorderen van de goederen die Gerrit met hun overleden zuster Annetje Pietersdr. in gemeenschap heeft bezeten, de goederen te scheiden, te verdelen, eventueel te verkopen, de penningen te ontvangen en alle zaken af te wikkelen.

Note

Van Gerrit en zijn vrouw Annitgen zijn geen kinderen aangetroffen na 1608 wanneer de Nederduits Gereformeerde doopboeken beginnen. Tevens komen zij niet voor in de begraafboeken, die in 1626 beginnen.