Duitsland

 
Algemeen
Baden-Württemberg
Beieren
Berlijn
Brandenburg
Hamburg
Hessen
Kleef en Nederrijn
Nedersaksen
Mecklenburg-Voor-Pommeren
Noordrijn-Westfalen
Posen
Pruisen
Rijnland-Palts
Saksen
Sleeswijk-Holstein
Silezië
Thüringen

Zie voor Joods familieonderzoek ook: Joodse personen in Duitsland.

 

Algemeen

 
Collectie registers Duitsland

Overzichtslijst van (veelal) aanwezige scans van kerkregisters en akten per regio in Duitsland. De regio’s zijn weer onderverdeeld in plaatsen.
Website: FamilySearch

 
Dopen en geboorten 1558-1898

Zoeken in de index van dopen en geboorte 1558-1898. Slechts enkele plaatsen zijn opgenomen en de tijdsperiode verschilt per plaats. Vanwege privacywetten worden recente registers mogelijk niet weergegeven.
Website: FamilySearch

 
Online Ortsfamilienbücher

De website kan worden vertaald in onder andere Nederlands. Als u op een plaatsnaam klikt (ook plaatsen buiten Duitsland) ziet u aan de linkerkant ‘Lijst met familienamen’, ‘Geboorteplaatsen van vreemdelingen’ en ‘Overlijdensplaatsen van vertrokken personen’, waarin gezocht kan worden.
Tevens kunt u in de databank zoeken in adresboeken, familieberichten uit de krant, registraties en foto’s van grafstenen, doodsbrieven (op achternaam, geboorteplaats of overlijdensplaats) of in GEDBAS (genealogieën op achternaam of plaatsnaam).
Website: Genealogy.net

 
Ahnen-Forscher

Op deze overzichtelijke website vindt u scans of transcripties van kerkboeken, adresboeken, geslachtsboeken en plaatselijke familieboeken van Duitsland, gesorteerd per onderzoeksgebied.
Website: Ahnen-Forscher

 
Familie Beuss

Zoeken op naam in diverse databanken tegelijk.
Website: Familie Beuss

 
Matricula Online

Scans van doop-, trouw- en begraafboeken van Bisdom Hildesheim (RK), Bisdom Magdeburg (RK), Bisdom Münster (RK) en Bisdom Passau (RK)
Website: Matricula Online

 
Genbronnen

Op deze website wordt volop gewerkt aan het toevoegen van nieuwe transcripties. Voor Duitsland vindt u hier onder andere de plaatsen Geldern (secundaire bronnen), Goch (secundaire bronnen), Herongen (RK dopen 1630-1863, RK huwelijken 1630-1863, Overlijdens 1696-1863 en secundaire bronnen), Kaldenkirchen (secundaire bronnen), Mulbracht (vanaf 1798 Bracht, RK huwelijken 1620-1800), Straelen (RK dopen 1630-1798, RK huwelijken 1553-1801 en secundaire bronnen), Twisteden (RK dopen 1705-1808, RK huwelijken 1705-1808, Overlijdens 1705-1808 en secundaire bronnen), Walbeck (RK dopen 1666-1807, RK huwelijken 1667-1807, Overlijdens 1666-1808 en secundaire bronnen) en Weeze (secundaire bronnen). Daarnaast vindt u op de website transcripties van huwelijks dispensaties van diverse plaatsen en bisdommen in Duitsland.
Website: Genbronnen

 
Grabstein Projekt

In deze databank zijn foto’s van grafstenen opgenomen met de verzamelde kerngegevens der overledenen. In de linker kolom zijn de kerkhoven met de op de grafstenen vermelde namen in lijsten oproepbaar. De website kunt u vertalen in onder andere Nederlands.
Website: Grabstein Projekt
 
 
 
 

Baden-Württemberg

 
Baden Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Baden. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Württemberg Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Württemberg. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Begraafplaatsen Baden-Württemberg

Namen van overledenen met vermelding van de geboorte- en overlijdensdatum. Klik op de plaatsnaam aan de linkerzijde onder ‘3. Einzelne Friedhöfe’. Indien in het middengedeelte ‘Digitalisate einsehen’ verschijnt, dan kunt u de documentatie inzien.
Website: Landesarchiv BW

 
Emigranten uit Zuidwest-Duitsland

Zoeken via de databank naar emigranten uit Zuidwest-Duitsland 18e-20e eeuw.
Website: Landesarchiv BW

 
Freiburger Zeitung

Scans van de Freiburger Zeitung 1784-1939.
Website: Uni Freiburg
 
 
 
 

Beieren

 
Beieren Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Beieren. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Kerkboeken Aartsbisdom München en Freising

Online kerkarchieven van het aartsbisdom München en Freising.
Website: Erzbistum München

 
Militaire registers Traunstein 1830-1918

Scans van diverse militaire registers van Traunstein over de periode 1830-1918.
Website: FamilySearch
 
 
 
 

Berlijn

 
Berlijn Algemeen

Scans van diverse registers uit Berlijn. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Adresboeken Berlijn

Adresboeken van Berlijn 1799-1943.
Website: ZLB
 
 
 
 

Brandenburg

 
Brandenburg Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Brandenburg. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 
 
 

Hamburg

 
Hamburg Algemeen

Scans van diverse registers uit Hamburg. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 
 
 

Hessen

 
Hessen Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Hessen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 
 
 

Kleef en Nederrijn (Zie ook: Noordrijn-Westfalen)

 
Hönnepel
Bronbewerkingen van het RK kerkarchief in Münster; Hönnepel huwelijken (1654-1798) en dopen (1654-1775).
Website: Hönnepel

 
Keeken
Gezinsreconstructies RK dopen en huwelijk 1685-1761,
Website: Theo Bones

 
Kleef
Doopsgezinde Gemeente Kleef: geboorte, huwelijk en overlijden vanaf 1758.
Website: Maandblad De Nederlandse Leeuw (Vanaf bestandsbladzijde 182)

 
Land van Kleef en Nederrijn

Mosaik is een familiekundige vereniging met veel archieven voor familieonderzoek betreffende het gebied Land van Kleef en Nederrijn en aangrenzende Nederlandse gebieden. Op de website vindt u onder andere een pdf-bestand Totenzettel en een pdf-bestand Todesanzeigen, beide met geboorte- en sterfdata en eventuele partners.
Website: Mosaik

 
Grensgebied Kleef-Nijmegen

Getranscribeerde bronnen uit het grensgebied Kleef-Nijmegen.
Website: HCCnet

 
Millingen aan de Rijn en Kleve

Diverse lijsten met dopen of geboorte, huwelijken en overlijden in het gebied Millingen aan de Rijn en Kleve. Plaatsen: Aerdt, Herwen, Tolhuis, Bimmen, Donsbrüggen, Elden, Huissen, Keeken, Kekerdom, Kellen, Kleve, Kranenburg en Fasselt, Leuth, Mehr, Niel, Ooij, Rindern, Warbeyen, Wylen en Zyfflich.
Website: Arie Leeuwrik

 
Warbeyen

Bronbewerkingen dopen R.K. Warbeyen (1656-1829), huwelijken R.K. Warbeyen (1703-1899) en overlijden R.K. Warbeyen (1692-1829).
Website: Francien Kroes

 
Wyler (Kranenburg)

Bronbewerkingen dopen R.K. Wyler (1723-1804), huwelijken R.K. Wyler (1723-1798) en overlijden R.K. Wyler (1723-1804).
Website: Francien Kroes

 
Zyfflich (Kranenburg)

Bronbewerkingen dopen R.K. Zyfflich (1750-1801), huwelijken R.K. Zyfflich (1745-1802) en overlijden R.K. Zyfflich (31 augustus 1745-12 januari 1778).
Website: Francien Kroes

Zie ook: RK dopen Zyfflich 1640-1752
 
 
 
 

Mecklenburg-Voor-Pommeren

 
Mecklenburg Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Mecklenburg. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Volkstellingen Mecklenburg-Schwerin

Zoeken op naam in de volkstellingen van Mecklenburg-Schwerin 1867, 1890 en 1900. Scans beschikbaar.

 
Pommeren Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Pommeren. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 
 
 

Nedersaksen

 
Nedersaksen Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Nedersaksen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Bremen Algemeen

Scans van diverse registers uit Bremen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Bremen

Op de website Die Maus (Gesellschaft für Familienforschung e.V. Bremen) vindt u onder ‘Datensammlung’ diverse uiteenlopende databanken.
Website: Die Maus Bremen

 
Bremer passagierslijsten

Zoeken op naam in de Bremer passagierslijsten van 1907-1908 en 1913-1914. De vermeldingen omvatten voor- en achternaam, geslacht, leeftijd, datum van vertrek, naam van de stomer, rederij, laatste woonplaats, aankomsthaven of -land, burgerlijke staat en beroep. Er zijn geen scans beschikbaar.
Website: FamilySearch

 
Hamelen-Pyrmont

Op deze website is zeer informatie te vinden over de geschiedenis van de plaats Hamelen en zeker betreffende de Tweede Wereldoorlog. Tevens vindt u er een overzicht met namen en gegevens van overleden buitenlandse dwangarbeiders, veelal gestorven door de erbarmelijke omstandigheden in de kampen, en gevallen Duitse soldaten. Zie ook de verhalen en foto’s van voormalige dwangarbeiders, te vinden via de links aan de rechterzijde onder Dwangarbeid-brieven.
Website: Gelderblom Hameln

 
Norderney

Adresboeken van het Duitse Waddeneiland Norderney 1882, 1895, 1905, 1911, 1935 en 1954.
Website: Stadt Norderney

 
Emigranten uit Oldenburg

Behalve emigranten uit het Groothertogdom Oldenburg zijn er in de databank soms ook gezinsleden opgenomen die niet geëmigreerd zijn. Deze hebben tot nu toe nog geen aparte aanduiding. De gegevens stammen uit diverse bronnen, zoals ontslag van staatsburgerschap, kerkboeken, persoons- of gezinsregisters, uit correspondentie met genealogen of nakomelingen van emigranten, evenals van OGF-leden.
Website: OGF

 
Leer Oost-Friesland

Een pdf-bestand met transcripties van de Gereformeerde Kerk in Leer 1796-1873: familienamen en gegevens, proclamaties 1803-1818 van personen elders getrouwd, overlijden 1815-1852 en een index met meisjesnamen en namen van de echtgenoot.
Website: Ostfriesen Genealogical Society of America

 
Artland Resource Collection for History (Osnabrücker Nordland-Artland)

Bronbewerkingen: Evangelisch Luthers dopen Kirchspiel Fürstenau 1678-1875; Evangelisch Luthers Lidmatenregister Amsterdam (1809, 1821, 1825 en 1836); zoeken in Lutherse migratie naar Holland (1650-1850) en VOC opvarenden (via databanken op de hoofdpagina).
Website: ARCH

 
Adresboek Ostfriesland

Adresboek van Ostfriesland 1880-1881 met onder andere Aurich, Emden, Esens, Leer, Norden en Wilhelmshaven. Zie voor het complete overzicht en de directe links naar de pagina’s de website.
Website: GenWiki

 
Dood spoor Ostfriesland en Oldenburg

Deze databank is een zoekhulp voor Ostfriesland en Oldenburg, betreffende de Ortssippenbücher/Ortsfamilienbücher (OSB/OFB). Het omvat mensen uit de opgegeven OSB/OFB, waarvan geboorte, huwelijk of overlijden buiten hun parochie heeft plaatsgevonden.
Website: Tote Punkte Ostfriesland

 
Grafstenen Ostfriesland

Zoeken in de index naar grafstenen (met foto’s) van personen begraven in Ostfriesland.
Website: Grabsteinen Ostfriesland

 
Uelsen
Op de website vindt u onder meer Bevolkingsregister 1855 en 1864 (afkortingen veestand: P (paard), K (koe), J (jongvee), S (schaap) en Boerenstand Lemke 1864.
Website: Uelsen und Umgebung

 
Verden

Op de website Verdener Familienforscher e.V. vindt u onder ‘Datensammlungen’ diverse databanken; onder andere grafstenen (met foto’s).
Website: VFF
 
 
 
 

Noordrijn-Westfalen (Zie ook: Kleef en Nederrijn)

 
Rijnland Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Rijnland. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Westfalen Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Westfalen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Oostwestfalen-Lippe

Via de hieronder vermelde link naar de website vindt u aan de rechterkant een overzicht van de digitaal beschikbare scans van de gebieden in Oostwestfalen-Lippe. Klik op het gebied, u kunt nu aan de linkerkant een keuze uit een plaats maken. Als iets digitaal beschikbaar is, wordt dit in het hoofdscherm aangegeven met ‘Anzeige der Digitalisate’. Klik vervolgens op het icoontje om het desbetreffende boek in te zien. Ditzelfde geldt voor Rijnland en Westfalen.
Website: Landesarchiv NRW

 
Doodsbrieven

Zoeken naar gegevens en afbeeldingen van doodsbrieven vanaf 1600. U kunt zoeken in de databank, via de namenlijst, via de geboorteplaats of via de overlijdensplaats.
Website: WGfF

 
Bimmen
Gezinsreconstructies Bimmen; RK Doopboek 1676-1799.
Website: Docplayer

 
Bochum

Informatie en indexen van Bochum in Nordrhein-Westfalen met onder andere diverse kerkboeken, namenlijsten geboorteregister (vanaf 1875) en huwelijksregisters (vanaf 1875) en adresboeken 1874-1952.
Website: GenWiki

 
Elten
Gezinsreconstructies Elten; RK Doopboek 1696-1812.
Website: FLIPHTML5

 
Emmerich
Doopsgezinde Gemeente Emmerich vanaf 1659. Het bestand bevat naast de transcripties van de doop-, trouw- en overlijdensakten ook de binnengekomen en uitgaande attestaties.
Pdf-bestand: Maandblad De Nederlandse Leeuw (Vanaf bestandsbladzijde 91)

 
Familienbuch Euregio

Uitgebreide website betreffende familieonderzoek in de regio rond de grensdriehoek Duitsland-Nederland-België. U kunt onder andere zoeken via de databank.
Website: Familienbuch Euregio

 
Hemden
Transcripties RK doopboek Kruiskapel Hemden (1706-1759 en 1763-1823).
Website: Genealogie Domein

 
Historisch Archief Keulen

Scans van akten van de Burgerlijke Stand. Onder ‘Personenstandsregister’ vindt u de scans van overlijdensakten. De tijdsperiode verschilt nogal. Onder ‘Zivilstandsregister’ vindt u de boeken van geboorten, huwelijken en overlijden vanaf 1833.
Website: Historische Archiv Köln

 
Ibbenbüren

Op de website van het Stadsmuseum vindt een overzicht van de straatnamen in Ibbenbüren. Tevens kunt u zoeken naar de uitgebreide geschiedenis van de straten, met eventueel een link naar een desbetreffende geschiedenispagina op de website van het museum.
Website: Stadtmuseum Ibbenbüren

 
Mehr (Kranenburg)
RK Gemeente: dopen 1741-1747 en overlijden 1743-1760.
Website: Guido van Benthem

 
Niederrhein

Op deze website vindt u transcriptielijsten van geboorten, huwelijken en overlijdens uit de DTB-boeken en de Burgerlijke Stand van het gebied Nederrijn in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het betreft hier de plaatsen Keppeln, Pfalzdorf, Neulouisendorf-Kalkar, Till, Materborn, Uedem, Weeze, Aurich, Grieth, Asperden en Appeldorn.
Website: Verhohlen Genealogie Niederrhein

 
Niel
Bronbewerkingen RK dopen 1702-1802 en overlijden 1708-1801 (hiaten 1754-1757 en 1758-1770).

 
Minden

Gegevens uit het Gemeentearchief 1574-1912 met soms ook scans van de akten.
Website: FamilySearch

 
Familienforschung Tecklenburger Land

Naast veel informatie vindt u op de website onder andere overzichten met emigranten uit Fürstenau, Merzen, Neuenkirchen im Hülsen en Voltlage. Tevens vindt u er informatie over vertrek naar Nederland en een te downloaden excel-bestand met gegevens van personen uit de regio Osnabrück en Tecklenburg in de periode 1636-1857 uit de Nederlandse lidmatenregisters. Tenslotte zijn er twee overzichten, op volgorde van naam en op plaats van herkomst, van personen uit Landkreis Osnabrück en Altkreis Tecklenburg in dienst van de VOC.
Website: TE-Gen

 
Totenzettelsammlung Rhein-Erft

Zoeken in de recente ‘totenzettel’ van Rhein-Erft.
Website: HV Rhein-Erft

 
Viersen

Zoeken in de indexen van de Burgerlijke Stand uit de Regio Viersen. Een kopie kan tegen vergoeding worden aangevraagd.
Website: District Viersen

 
Wesel

Scans van doop-, huwelijks- en begraafinschrijvingen uit het kerkregister van de Waalse Gemeente te Wesel 1694-1804.
Website: FamilySearch
 
 
 
 

Posen

 
Posen (Poznań) Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in het vroegere Pruisische Groothertogdom Posen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 
 
 

Pruisen

 
Oost-Pruisen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Oost-Pruisen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
West-Pruisen

Scans van registers uit diverse plaatsen in West-Pruisen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Allensteiner Indexierungsprojekt (Oost en West Pruisen)

Familieonderzoek in Oost en West Pruisen. U kunt zoeken op onder andere naam naar gegevens en scans vanaf 1874.
Website: VFFOW

 
Evangelische kerkboeken Pruisen

Scans van Evangelische kerkboeken 1693-1694 en 1795-1876 betreffende Kreis Fischhausen (het huidige Russische Primorsk), Königsberg Stadtkreis (het huidige Russische Kaliningrad), Königsberg Land en Verschiedene Kreise (Radautz (het huidige Roemeense Rădăuţi in Bukovina), Choroszcz (Polen) en Laptau (het huidige Russische Muromskoje)).
Website: GSPK
 
 
 
 

Rijnland-Palts

 
ABC-lijsten familieboeken

Zie de website voor een overzicht van de beschikbare plaatsen.
Website: WGfF Koblenz

 
Doodsbrieven

Zoeken naar gegevens en afbeeldingen van doodsbrieven vanaf 1600. U kunt zoeken in de databank, via de namenlijst, via de geboorteplaats of via de overlijdensplaats.
Website: WGfF

 
Grand Armée Napoleon

Pdf-bestanden met namen en gegevens: Vermisten in Rusland 1812-1813 uit de regio Rijn-Moezel en Moezel; Napoleon-steen met Koblenz-veteranen op de hoofdbegraafplaats van Koblenz en Vermisten in Rusland 1812-1813 uit de regio Rijnland en Westfalen.
Website: WGfF Koblenz

 
Halsenbach

Bronbewerkingen geboorten 1800-1900 (geboorten gesorteerd op klank achternaam); huwelijken 1800-1900 en overlijden 1800-1900.
Website: WGfF Koblenz

 
Gezinssamenstelling Parochie Halsenbach

Bronbewerking gezinssamenstelling van Parochie Halsenbach 1800-1900. U kunt zoeken op alfabetische volgorde van de achternaam.
Pdf-bestand: WGfF Koblenz

 
Ober-Gondershausen

Bronbewerkingen geboorten 1803-1900; huwelijken 1903-1900 en overlijden 1803-1900.
Website: WGfF Koblenz

 
Pfalzfeld

Bronbewerkingen geboorten 1817-1900 (geboorten gesorteerd op klank achternaam); huwelijken 1817-1900 en overlijden 1817-1900.
Website: WGfF Koblenz

 
Sankt Goar: Emigranten naar Brazilië

Pdf-bestand met namen en beschikbare gegevens van emigranten naar Brazilië uit het voormalig deelgebied Sankt Goar (Mittelrhein, Hunsrück) in de periode 1845-1891.
Website: WGfF Koblenz

 
Simmern/Hunsrück: Emigranten naar Brazilië

Pdf-bestand met namen en beschikbare gegevens van emigranten naar Brazilië uit Simmern/Hunsrück in de periode 1826-1936.
Website: WGfF Koblenz

 
Trier: ABC-lijsten familieboeken

Zie de website voor een overzicht van de vele (!) beschikbare plaatsen in de districten Bernkastel-Wittlich, Bitburg-Prüm, Stad Trier, Trier-Saarburg en Graafschap Vulkaaneifel.
Website: WGfF Trier

 
Trier: Emigranten naar Brazilië

Pdf-bestand met namen en beschikbare gegevens van emigranten naar Brazilië uit het voormalige Pruisische regeringsdistrict Trier in de periode 1827-1889.
Website: WGfF Koblenz

 
Emigranten Trier

Pdf-bestand met namen en beschikbare gegevens van emigranten uit het voormalige Pruisische regeringsdistrict Trier in de periode 1700-1900.
Pdf-bestand: WGfF Trier

 
Zell: Emigranten naar Brazilië

Pdf-bestand met namen en beschikbare gegevens van emigranten naar Brazilië uit het voormalig deelgebied Zell (Moezel) in de periode 1825-1925.
Website: WGfF Koblenz
 
 
 
 

Saarland

 
Saarland Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Saarland. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Saarland: Emigranten naar Brazilië

Pdf-bestand met namen en beschikbare gegevens van emigranten naar Brazilië uit Saarland in de periode 1825-1912.
Website: WGfF Koblenz
 
 
 
 

Saksen

 
Saksen Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Saksen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 
 
 

Sleeswijk-Holstein

 
Sleeswijk-Holstein Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Sleeswijk-Holstein. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net

 
Emigranten Noord-Friesland

Zoeken naar personen uit de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein, die in de negentiende eeuw naar Noord-Amerika emigreerden.
Website: Nordfriisk Instituut
 
 
 
 

Silezië

 
Silezië Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Silezië. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 
 
 

Thüringen

 
Thüringen Algemeen

Scans van registers uit diverse plaatsen in Thüringen. U kunt een keuze maken uit het vertonen van alle beschikbare registers via ‘Alle anzeigen’ of kiezen voor een plaatsnaam via ‘Regionale Suche’.
Website: fs.webosi.net
 
 

Deel het Uit de oude Koektrommel bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Buffer this page
Buffer
Share on Tumblr
Tumblr